Kaipuu

Runoilija Kuutyttö

nainen
Julkaistu:
65
Liittynyt: 3.5.2018
Viimeksi paikalla: 21.2.2024 19:35

Asuinpaikka: Pirkanmaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olet huuto yössäni
Päiväni kantava hymy
Kipinä kohmeisella iholla

Anna minun
Vielä kerran upota
Katseesi syvään mereen 

Käsivarsiesi pehmeään turvaan

Läsnäolosi riemuun


Olet kuitenkin 
Haave vain

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Läheisyyden kaipuuta ja kauniita haavekuvia pienellä salaperäisyydellä maustettuna. Hieno runo! 
Kaunista ja herkkää, hieno runo.
Kaunista ja kaihoisaa...
<3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot