Oot mun riemu

Runoilija Kuutyttö

nainen
Julkaistu:
65
Liittynyt: 3.5.2018
Viimeksi paikalla: 21.2.2024 19:35

Asuinpaikka: Pirkanmaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä haluaisin kirjoittaa
Sinuun kaksisataa kertaa
Kuinka kaunis olet
Jotta ymmärtäisit vaalia
Ihoasi itsekin

Levätä
Ja ravita
Vain epävarmuuksiasi kaltoin kohdella
Jotta ne nousisivat 
Ja ymmärtäisivät poistua 

Ja kertoa
Aina uudelleen
Kuinka rakastan sitä kuinka mielesi toimii
jotta jaksaisit valita
Vihdoin ne ajatukset jotka saa sut loistamaan


Sillä sussa 
On se kaikki ilo
Jota olen niin pitkään kaivannut

Oot mun riemu
Joka askeleella 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.
Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon hyviäkin asioita <3
Kolibrin kevyt upea runo. Tästä sain tirauksen tervehdyttävää mettä.
<3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot