Mustaa

Runoilija Kuutyttö

nainen
Julkaistu:
65
Liittynyt: 3.5.2018
Viimeksi paikalla: 11.5.2024 23:21

Asuinpaikka: Pirkanmaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tervalla lakatut
kengänpohjat
Kristallimieli
Ja höyhenpeti

Mustaa 
Mustaa

Toiveet tulvivat ja katkeavat
Saavat nivelet naksumaan 

Sävelsin sinulle 
kappaleen
Se on kuin
kevätauringon
Itku


En vain tunne mitään
Kun katson
niiden


Ruusuja ovella
adjektiivien hurmaaa
Tasaista rakkautta
turvaa


 loistan

Magneettisista katseista
Pehmeistä haasteista
Anarkistisista ajatuksista
 Intohimon suloisen sylin
Taipeista

Ja saan 

Mustaa
Mustaa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno
rakkaus on ikuisesti nuori
turha sille on rakentaa turvataloa
Niinpä <3
Todella hieno ja puhutteleva kokonaisuus. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot