Elämä

Runoilija apilak

nainen
Julkaistu:
59
Liittynyt: 7.8.2017
Viimeksi paikalla: 22.1.2024 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitkä ovat sinun lempisanasi ?
 
Jos paha olo yllättää 
Voit mun muovikassiin oksentaa
Että, jotta, koska, kun
Vaikka en olis sun
Mä olen lattiaa
Ja sun biohajoava saippua 
 
Ollaan kahden puoliksi 
Oi kevät olen kainalossasi
On toukokuu ja tuskaista
Vedän pientä lampun narua
Arvostellaan yhdessä
Tämä rappukäytävä
 
On koko kesä paskaista
Ja mä olen lamppukeinuja
Karkea ja kaukana
Olen intovertti elämä
Ei mikään pidä paikkaansa 
Kukkii ametistit haudalla 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, mielenkiintoisia näkökulmia <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut