Kohtaus kapakassa

Runoilija Fructus

mies
Julkaistu:
28
Liittynyt: 27.7.2017
Viimeksi paikalla: 16.10.2019 16:48

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos vierailusta profiilisani!

Itse olen kovin kriittinen omia teksejäni kohtaan, eikä lähipiirissäni oikein ole henkilöitä niitä arvioimaan, joten arvostan jokaista kommenttia ja kehitysehdotusta.

Hyvää jatkoa!

 
 

Baarissa tiskillä: Olut, iso, kiitos. Maksu kortilla, ei kuittia kiitos.


Pöydässä yksin, paitsi henkilökohtaiset ongelmani, jotka nauravat ja näyttävät persettään ja se saa muut asiakkaat,joita ei liiemälti ole, kiusaantuneeksi

 

Omituisessa päänsisäisessä tarinassani muita asiakkaita näyttelee ainoastaan kaksi juoppoa sekä olemuksesta ja vaatetuksesta päätellen kulttuurialan opiskelija. Tuleva työtön kumminkin, ajattelen, varmaan testaamassa tulevaa kantakapakkaansa.

 

Päässäni herää ajatus: kalja maistuu kaljalle, minua kusettaa.

 

Bar Heinähatun vessassa pelkään muuttuvani graffitiksi tai piirroshahmoksi. En erota seiniä lattiasta. Kadotin kyvyn kävellä ja olla. Olen varma että baarimikko yrittää myrkyttää minut. Loogisempi selitys voisi tosin löytyä niistä kolmestatoista tuopista, jotka join tovi aiemmin. Mutta rohkaisuksi vain.

 

Kusilaarin edessä yksin henkilökohtaisten kanssa: Vehje esiin, kusi ulos. Annan urean täyttää ensin kusilaarin ja vessanpöntön, sitten kusen käsienpesualtaan täyteen En pese käsiä.

Takaisin pöydässä: Tilasin toisen oluen. Joku meni vessaan ja huutaa inhosta. Tiedän, siellä ei ole varmaankaan kovin mukava olla, joku nimittäin kusi sen täyteen. Keskityn taas oluen juomiseen ja mietin olenko täysi kusipää.

 

Tietysti henkilökohtaiset nostavat päätään ja alkavat nauraa kun edes mietin kysymystä. Heidän mielestään olen tietenkin pahimman luokan kusipää ja epäonnistuja.

 

Haistatan heille pitkät ja lähden juomatta olutta loppuun.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varsin hauska kohtaus. Pääasia, että kukaan ei saanut "köniin". 
 

Käyttäjän kaikki runot