Tuska

Runoilija SemiKatsy

Kävelet hänen kanssaan
 
kuljette ohitseni,
  käännyt sattumalta katsomaan minua kohti.

Näet katseeni ja käännät äkkiä omasi pois. 

Silmissäni on tuskaa,
  enemmän kuin koskaan ennen. 
Katson kauas ,
  lasittunein silmin
näkemättä mitään.


Teidän näkeminen yhdessä sattuu.
En tunne mitään
 paitsi suunnatonta tuskaa. 

Miksi rakastuin sinuun? 
Selite: 
Arkistojen aarteita nuoruus vuosilta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pistää miettimään, miksi rakastui väärään ihmiseen.
Runoissasi on joku vinkeä teinivivahde. Keep it on!
No tämä runo onkin kirjoitettu juuri teinivuosina 😅