Lentorahti

Runoilija jyskov

Lennän
Kuin linnunpaska
Suoraan kalastajan silmään

Syöksypommitusta
Vailla tarkoitusta
Kiusa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*naurunpyrskähdys*:D

Kaikkea sinäkin rahtaat
mielikuvissasikin.

Tulee mieleen eräs vähemmän mukava muisto mutta nyt jälkeenpäin hauska sellainen. Hauska.Kiitos.:)

 

Käyttäjän kaikki runot