Olen toki

Runoilija jyskov

Olen toki
Olentoki
Jonka pitää hengissä
Pala leipää ja läskiä
Joskus vähän mäskiä
Vatsan toiminnan edistämiseen

Lieka kaulassa
Toinen nilkassa
Uskollisuuden varmistaa

Kelan avarakatseisuus
Lomakepinojen korkeus
Sekä luukkujen runsaus

Joita saan ilolla avata
Byrokraatit tavata
Taas ilolla havaita

Kuinka armeija ihmisiä
Nostaa palkkansa siitä
Että kiitollisena
Oravanpyörässä kiidän

Oi autuutta!

Tätä maailman ihanuutta!

Takautuvasti avautunutta

Luottokelpoisuutta sulkeutunutta

Voi siitä opetuksesta
Kumartaa ja kiittää

Jokaiselle jotain
Tyhmyydestä sakon sain
 
Selite: 
Tulkitkoon lukin tavallaan. Minä vain kirjoitan. Arkistojen kätköistä, vuodelta kivi ja kuokka 😜
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin olet kirjoitellut vuonna "kivi ja kuokka" <3
 

Käyttäjän kaikki runot