Snyggi friidu

Runoilija Kauris

mies
Julkaistu:
78
Liittynyt: 14.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.12.2023 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Runoissa voi unelmoida
Runoissa voi liioitella
Runoissa voi valehdella
Runoissa voi puhua totta
Parhaissa runoissa on sydän mukana


Pekka nukkui pois 5.12.2023 

Päätepysäkki

Surkaa minua hetki mutta sitten muistakaa minut sellaisena kuin olin.
Ja puhukaa minusta niin kuin puhuitte silloin ennen.
Puhukaa minusta ja käyttäkää nimeäni usein.
Niin minä elän eikä varjoni koskaan haalistu.
Pekan oma runo.


 

oli naapurin kundi messissä
ku landella fillareilla skujattiin
ja sillon mä näin sellasen ihmeen
mitä kafrut ei bonjais
ku himassa niille jutskais

sä siinä staijasit
ruutumekossas
ja tsiigasit mua
sillai vähä ujosti
mut smaili feisissä
ja handussa heinä
ja heinässä mansikoita
ja olit nii tajuttoman kaunis

en snaijannu et mitään
niin snyggii vois ollakaan
meinasin hyytyy
just siihen paikkaan
ja jos mä oisin ollu mä
mä oisin skuffannu fillarin ojaan
ja pussannu
sua oikein kunnolla
jos vaa oisin tsennannu kui

mut ehän mä voinu
ees sanoo sulle moi
ku mä olin Stadista
ja skulasin jengissä futista

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Stadin kundin ensmäinen rakkaus,
voi, että mikä runo, varsinkin toinen säkeistö niin
"tajuttoman" kaunista ;-) Smaili feisissä luin ja pidin!

Miten en ollut tätä huomannut aiemmin...Täähän on Huippu !
:))

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot