MEIDÄN PÖYTÄ

Runoilija Jari Ylamaki

 

Meidän pöydässä ei sanoja tarvita,
meidän pöytä tuntee istujansa.

Hauraita, pirstoutuneita suhteita.
Kuiviin itkettyjä kanavia ja kaksi
vanhaa tukkijätkää mielen uitoissa.

Täällä duurikin lauletaan molliin.
Täällä vain peili ja jää huomauttaa.

Eskapismin vanavedessä seuraava
huominen täällä hyvin tunnetaan.

Meidän pöydässä, kohtaloiden
kokoontumisajoissa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, vakavaa asiaa näin Pikkujoulujen aikaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot