Jännitystä

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Ihan oman pienen jutun
odotus kuin joulupukin,
vaikkei kuulu kuiskutusta
eikä tiedä vastausta,
saapas sentään mielen hyvän,
vaikka löytäis kultajyvän.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot