Teräviä nokkia

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Harakka laulaa 
sinun suullasi ja sanoillasi.
Uskoin sitä. Ruokin sitä.

Vasta kun se melkein
pörhisteli pesässäni,
huomasin sen nokassa
valheesi.

Ennen leikittiin yhdessä.
Nyt leikit tunteillani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Meillä nuo mokomat syövät pikkulintuhen ruuat
Hienoa kuvailua tässä runossasi. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot