Siriukseni

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 

Kun kohotin katseen korkeuksiin

kauas, kauas,

pinnistin äärirajoille,

saatoin nähdä sen kaukaisen loisteen,

vaikka musta yritti loihtia pelottavia kuviaan

unelmapilveeni.

Siihen sinä kuulut silti, tiedäthän.

En minäkään aina osaa,

enkä näe tähtiä myrskyltä,

ehkä kirkkaimman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyväksyntä kuultaa läpi pilviverhon runossasi. Kaunista.

Nimetty kirkkaus vaihteleva kauneus vähän vertailua, on tähti valovoimaisin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot