Sana vain

Runoilija Legendaarinen

Minä, helppo uhri
Piikittelyillesi
Sanojesi keihäille

Osan väistin
Osaa en noteerannut

Kunnes riittävän moni osuma
Sai minut kaatumaan

Suorilta jaloilta
Täydestä juoksusta

Totaaliseen tuhoon

Sana vain - tappavan tehokasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut