M.O.T

Runoilija Legendaarinen

Kun usko elämään pettää,
ja näet pelkkää pimeää.

On ystävä se, joka vierelläs pysyy,
ja joka aidosti vointias alati kysyy.

Joka ei hellitä otettaan, ennenkuin on varmaa,
että pystyssä pysyt ja jalkasi taas tukevasti kantaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut