Viuh vauh...

Runoilija Legendaarinen

Rapi, rapi, rapi, rapi...
Kynsien rapina, pienten tassujen.
Loputon energia, pähkähullut temput.
Vauhdilla vispaava häntä, ikiliikkuja.
Ilopilleri.

Sellainen sinä olet.
Senkin karvanaama.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikea hymyruno, valloittava ja lämmin. Just tuollaisia ne ovat lemmikkimme ;)
Onnitteluni!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut