Tosielämän diili

Runoilija Legendaarinen

Missä olet kun tarvitsen sinua?
Mikset tule, vaikka niin toivon?
Mikset tule, vaikka lupasit?
Mikset pidä lupaustasi?
Olen niin väsynyt odottamiseen.
Olen pettynyt myöhästelyihisi.
Olen pettynyt toimintaasi.
Sä saat potkut, Nukkumatti!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ainaki olis pitäny saada potkut.
Tänäänkin =D

kiitos tästä - kivasti kirjoitettu, yllätyksellinen ja hauska! (Taitaa muuten poju olla saanut aika monesta huushollista kenkää...)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut