Suojelijani

Runoilija Legendaarinen

Aistitko hätäni?
Kuulitko vaikerrukseni?
Näitkö tuskani?

Tulitko avukseni?
Olitko tukenani?
Lohdutitko minua?

Miten selviäisin ilman sinua?

En mitenkään - vieläkään.

Kiitos, että olet tukenani
Valvot öitä murehtien tuskaani
Saat sekaisin olevia ajatuksiani järjestykseen
Osaat lausua oikeita sanoja

Äiti, Rakastan sinua <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut