Pakotie Pahasta

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Elämämme,
tuhansissa muovipusseissa.

Kaikki mitataan
materiassa.

Tärkeintä on
millä ajat
ja mitä puet.

Lopeta ajattelu
se ei sovi
tähän maailmaan.

Pidetään yhdessä
silmät kiinni,
jolloin kaikki paha
katoaa.

Selite: 
Poissa silmistä, poissa mielestä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot