Sinä olet lähtenyt pois

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Herään lattialta
en näe puoliakaan itsestäni
olen rikki, hajonnut
palasia hukannut
ja sinä olet lähtenyt pois

Kaksi peittoa
yksi ihminen
kasa vaatteita
kaikki minun
koska sinä olet lähtenyt pois

Et ole kaukana
mutta tarpeeksi
ettet nuku
enään vierelläni
sinä olet lähtenyt pois

Emme ole eronneita
pelokkaina maailmassa
jos tila ja aika
voivat parantaa meidät
sinä olet palannut takaisin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot