Absoluuttinen Unelma

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Seitsemän miljoonaa palaa
jokaisella oma elämä
jokaisella oma paikka.

Seitsemän miljoonaa palaa
Vain hetken, se näkyy
absoluuttinen totuus, unelma

Sinä olet yksi,
Minä toinen.
Meidän vetovoima
houkuttelee muita palasia.

Lopulta kaikki ovat paikoillaan,
ja me voimme katsoa,
loputonta kauneutta.

P.S. Rakastan sinua.

Selite: 
Joskus tuntuu, että elämässä kaikki palaset alkavat loksahtaa paikoilleen.
Kategoria: 
 

Kommentit

runosarjasi kertoo tarinan.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot