Maisemointia

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Seison parvekkeellani
katson aukeavaa maailmaa.

Tuossa oli pieni pusikko
ja muutama puu.

Nyt betonia ja työkoneita,
luonnotonta kaaosta.

Nostan käteni
osoittaakseni kunnioitukseni
Äitimaalle.

Kippis, huikka.

Nyt voinkin palata takaisin sisälle
ja unohtaa äskeisen tunteiluni.

Selite: 
Tämä maailma on pilalla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot