11. Käsky: Älä Säästele Huomiseen

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Aika valuu
tiimalasissa.
Vielä hetki
ja viimeinenkin
jyvä putoaa.

Kaikki,
mitä tarvimme,
suunnittelemme
ja haluamme,
otamme vastaan
vasta tuon jyvän
jälkeen.

Suunnittelemme
näin tulevaisuutta,
jota ei oikeasti
edes tule olemaan.

Tässä vihje:
Tee tänään se,
jonka voit tehdä
huomenna.
Koska huomenna
se voi olla myöhäistä.

Selite: 
Ärsyttää turha perfektionismi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot