Anteeksi.

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Olisipa minulla
aikakone kultainen

Tekisin parempia valintoja
etten loukkaisi sinua.

Toiset päivät
voisin vain pyyhkiä pois.

Anteeksi,
en osaa olla täydellinen.

Mutta yritän silti helvetin paljon.

Selite: 
Kaikki mitä teen, teen sinun vuoksesi. Vaikka se ei olisi minulle itselleni suotuisaa. Sinä olet tärkeämpi. Aina.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot