Niskasta kiinni.

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Jos en riitä sinulle,
et ole minua ansainnut.

Jos haluat toista,
olet lakanani sutannut.

Jos et näe minua,
olet sydämeni murskannut.

En piittaa, mitä tunnet,
joskus täytyy kuunnella itseään.

Näihin sanoihin,
Hyvää loppuelämää.

Toivon, ettet löydä ketään.
Satuttaisit vain häntä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot