Ainainen Kurjuus

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

En tunne mitään,
olen turta.

Nytkin istun töissä
tekemättä mitään.
Tämä mitätön virka
on silti elämäni perusta.

Tällä hetkellä
ei ole mitään,
millä rakentaa.

Ei mitään tapahtumia
mitä käsitellä,
vuodattaa tai purkaa.

Ei oimakkaita tunteita
jotka ravistelevat elämääni,
ja joiden kanssa joutuu
vääntämään kättä
ja taistelemaan.

Tunteita, jotka saavat
tuntemaan elävänsä.

Mutta

Miksi valitan, vaikka kaikki on kunnossa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot