Lapseni.

Runoilija mörrikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Carpe Diem.
 

Kiukutteluksi minä sitä ensiksi luulin,
kun itkit,ja itkit,,
Vaan sitten opin ymmärtämään
että se olikin vain hellyyden kaipuuta
jota halusit minun sinulle osoittavan,,
Sinä rakas lapseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On turvallista purkaa mieltään
rakkaalle isälleen, joka
hyväksyy kaikkine puolineen.

Ihmisen - pienen ja suuren - rakkauden kaipuu on pohjaton.

Tämä runo koskettaa syvältä.

Lapset ilmaisevat sen niin monella tavalla

 

Käyttäjän kaikki runot