Elon Satamassa

Runoilija mörrikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Carpe Diem.
 

Olen saapunut satamaan rauhalliseen,
pois purjeeni viskattu on.
En tiennyt lähteissäin ollenkaan
mikä tieni on kohtalon.

Muistot päivistä vuosien mielessäin
nyt elää saan uudelleen,
ja helpompaa kaikki nyt tämä on
kun vertaa entiseen.

Monta satamaa ollut on matkallain
monta tarinaa on mielessäin,
paljon kokenut,nähnyt oon elämässäin
se vienyt on eteenpäin.

Nyt hiljalleen kaikkea muistelen
niistä muistoista nauttien,
ja elämän maljaa kohottelen
elän toivossa huomisen.

Selite: 
Merimies aikani muistolle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aitoa : ))

Kaunis runo.

aivan ihana
muistelo

no näistähän kokemuksista mieli ammantaa monta runoa. hienoa kuten tämäkin!

Hienoa kerrontaa elämästä ja sen arvostamisesta. Hyvä!

Hienoa elon ja eletyn muistelua

Vanha tai entinen merimies..eii kyllä se on oltava vanha merimies, koska merimies on aina erimies ja kuitenkin aina merimies.

Hienosti kerrot, olisi tuota pidempäänkin lukenut.
Sellaista se on, satamasta toiseen ja varmasti muistoja riittää.

Hyvä runo tämä on.

Kuin veden keinuttamana tätä lukee rivien välistä, tyyneys ja myrsky kohtaavat zen-tilan! No tämmöinen mielikuva tuli mieleen tästä runostasi. Hieno runo! :)

Haikea, kaipaava runo.

Riimitkin rimmaavat hyvin.

Monenmoista tapahtumaa matkalla kokea saa.

Kuin tää vieläkin runon sisäisellä rytmillään keinuttaisi. Hyvä muistelo.

Tämä runo on muistojen täyttämä, rauhoittava lukuelämys, pidin!

Rauhallinen, verkkaisesti kulkeva runo, jossa sisäistä rauhaa ja tyytyväisyydentunnetta. Pidin.

Onnitteluni, Syntymäpäiväkaima! §:D

Haikean nostalginen ja kiitollinen runo.

Hieno värssy elämää nähneen miehen sulkakynästä. Tykkään.

Kaunista muisteloo
ja kiitollisuus nyt hyvä olla
tässä ja nyt..kippis ja kulaus
merimiehen rakkaus :)

 

Käyttäjän kaikki runot