mihin on tyytyminen

Runoilija kinahmi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

haluaisin runoilla
nyt juuri kirjailla paperin pintaa koukeroisilla ja kauniilla kuvioilla
ehkä abstraktia
ehkä luontokuvaa kotikaupunkini poluilta
ehkä väsymyksen ja pitkän elämän varrella koettua ja eilen elettyä ja arjen arvokkaita sattumuksia
mutta en taida osata.
moni lahjakas ja taitavaksi tullut runoilija sen taitaa
ehkä on parempi, että minä vaan maalaan lankkuaitaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
kinahmi kodinhoitaja 19.3.2011 1 Runo
kinahmi 1 25.1.2011 1 Runo
kinahmi mihin on tyytyminen 19.3.2011 0 Runo
kinahmi 2 7.2.2011 0 Runo
kinahmi 3 7.2.2011 0 Runo