Pyhä

Runoilija StarryNight

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet hiljainen Halleluja, jonka kuiskaan pimeyteen. Pyhä vesi loiskuu vasten sieluni seinämiä kun sinä naurat ja kutina polvitaipeissani ei lakkaa, sillä sinä et ole minun kosketettavaksi.

Huuliesi on oltava syntiä, sillä mikään ei ole ikinä houkutellut minua niin. Haluaisin pyytää parannusta, mutta äitini ei ikinä opettanut minua rukoilemaan, joten minä vajoan sinun jalkoihisi, huokaan halleluja, halleluja. Jumalat nauravat minulle.

Sinä olet loppumaton holvi johon minä ehksyn. Kun sinä kosketat minua, tunnen itseni pyhäksi, kuin olisin saapunut taivaan porteille ja saanut armahduksen.

Sinä olet alttari, johon polvistun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän se rakkaus on kuin pyhää syntisyyttä.

 

Käyttäjän kaikki runot