Epätoivo

Runoilija ef865abd71562f62134e95165e5fdc7e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Piiri pieni pyörii ympärää,
En näe eteen vaikka kuinka yritän
saada sut vierelleni seisomaan,
uskomaan epätoivoon mahdottomaan.
Otan sormesta kiinni, vaikken otetta saa
Käsi irtoaa, pettää alta maa
Katse harhailee ja vajoan alle maan
Usko, toivo, rakkaus kuolee, katoaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot