Tyhjiö

Runoilija glassbil

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huomenta, minä sanon ja käännyn puoleesi.
Seinät eivät vastaa.

Selite: 
Jokainen tulkitkoon omalla tavallaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Älyttömän hieno!

Heränneistä ajatuksista voisi kirjoittaa romaanin, onnistunut!

Pidän vähäeleisyydestäsi tässä kohtaa,
annat tilaa lukijankin ajatukselle. Hieno.

ajatuksiahan tämä herätti jos minkälaisia. Hieno!

Kaikessa lyhyydessään pidin paljon..

 

Käyttäjän kaikki runot