pakkanen

Runoilija mskn

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 14.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oikeestaan alottelen vapaaehtosesti kirjottelee jtn runojen tapasta. :D ois kiva kuulla mitä ootte mieltä kirjotuksistani.(:
 

On melkein keskiyö
Ja ulkona pimeää
Vain tähdet taivaalla loistaa
Kuu puitten välistä valaisee
Lumi kenkien alla narskuu
Tupakan savu nousee
Pakkanen kiristyy
Tupakan tumppaan
Aika mennä nukkumaan.

Selite: 
ensimmäisiä runoja moneen vuoteen.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno, talvinen runo. Pidin! :)

 

Käyttäjän kaikki runot