Ajatus

Runoilija Margitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen runoileen. Opettelen katseleen. Sielunsilmillä näkee. Kuinka sen kaiken kätkee. Siihen hetkeen. Jolloin runo lähtee laukkaamaan. Kaunis kiitos kun saan olla joukossanne. Oikeiden Runoilijoiden.
 

Mikä sen lennätti
toi viereeni istumaan
iloksi päiviini
yöhön kaveriksi

uniini salaisiin se kapusi
otti kaveriksi
lennätti pilvilinnoihin
antoi uskon ajatuksen

minäkin osaan rakastaa
ajatuksen voimalla
siirtää sen paperille runoksi
ihan omaksi ajatukseksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on tunteista kaikista suurin
myöskin vahvoin ennen vihaa,
siksi rakkaus kuuluu jokaiselle
meistä.
Hienosti kirjoitat ajatuksistasi.

 

Käyttäjän kaikki runot