Rakkaus

Runoilija Margitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen runoileen. Opettelen katseleen. Sielunsilmillä näkee. Kuinka sen kaiken kätkee. Siihen hetkeen. Jolloin runo lähtee laukkaamaan. Kaunis kiitos kun saan olla joukossanne. Oikeiden Runoilijoiden.
 

Se lensi korkeuksiin.
Siipensä loisti niin.

Ei taakseen katsonu.
kohosi vain ylemmäksi.
Taivaankaaren päähän.

Ei hyvästejä laulanut.
Ei tuulelle kertonut.

Et rakkaus on poistunut.
Sateenkaarenpäähän juurtunut.

Silti se elää.
Päivän keralla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin on äärettrömän
kaunis~~*

 

Käyttäjän kaikki runot