Laineen lempeä kosketus

Runoilija Margitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen runoileen. Opettelen katseleen. Sielunsilmillä näkee. Kuinka sen kaiken kätkee. Siihen hetkeen. Jolloin runo lähtee laukkaamaan. Kaunis kiitos kun saan olla joukossanne. Oikeiden Runoilijoiden.
 

Helli mua hiljaa.
Tuudita laineilla airiston.
Hivele mieleni lepeästi.
Kunnes väsyn.

Ja nousen sulavasti.
Ottaen tuulen mukaani.
Kuivatakseni hiukseni.
Hipiääni hellien.

Olen hiljaa.
Vain laineiden kosketus.
Viipyy ihollani.

Kuin sinä olisit vierelläni.
Rakastaen minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mulle tuli hiljasen lempeä olo.
Mä pysähdyin ja rentouduin.
Kiitos.
kiitos,kiitos,kiitos.
Tätä mä tarvitsin.

 

Käyttäjän kaikki runot