Rakkaus ei koskaa häviä

Runoilija Margitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen runoileen. Opettelen katseleen. Sielunsilmillä näkee. Kuinka sen kaiken kätkee. Siihen hetkeen. Jolloin runo lähtee laukkaamaan. Kaunis kiitos kun saan olla joukossanne. Oikeiden Runoilijoiden.
 

Lumenvalkoinen aamu.
On sunnuntai.
Ikävä sydämessä.
Se ei häviä lain.

Katseeni kohotan taivaalle.
Huudan ääneti auttajalle.

Lohduta auta.
Tule luokseni.
Tuo tuttu tuoksusi.
Sylisi lämpö.

Tähän hiljaiseen tyhjyyteen.
Noihin muistoihin menneisiin.
Herään.

Tämä päivä sunnuntain.
Syleile äitiä rakkaintain.
Hetkisen vielä.
Jää hyvästi siellä.

Lumenvalkoisen vaipan alle.
Vilkutan rakkaimmalle.

Olit kaikkeni.
Sen kertoa ehdinkin.
Kuinka paljon meitä sä rakastit.

Nuku äitini pien.
Ikiuntasi rauhaisaa.
Eihän rakkaus häviä koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan herkkää
ja niin kauniin pehmein
vedoin~~
jää kirjoottaa
tänne

ystishali

itku tuli.

kaunis ja tunteikas runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot