Kesä

Runoilija Margitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen runoileen. Opettelen katseleen. Sielunsilmillä näkee. Kuinka sen kaiken kätkee. Siihen hetkeen. Jolloin runo lähtee laukkaamaan. Kaunis kiitos kun saan olla joukossanne. Oikeiden Runoilijoiden.
 

Se kesä.
Jonka kerran elin.
Koin ja ihmettelin.

Säilyy matkatessani.
Talveen.
Sen tuiskuun ja tuuleen.
Lämmittäen mieleni.
Saaden silmiin pilkeen.

Se lämmittää vieläkin.
Kuin rakkauden tuli.
Uskoisin.

Se saa minut miettimään.
On ihana elää.

Rakastaa päivää jokaista.
Rakastaa lähimmäistä.
Kuin itseä.

Niinhän se opittiin.
Kun lapsena kuljettiin.
Maailman turuilla.

Kesästä kesään.
Saan nyt muistella.
Tuota kaikkea kaunista.
Sitä kesää.
Jonka kanssasi kerran sain elää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voih Margitta
Runosi on kaunis
muisto..
kiva kun oot taas täällä*

 

Käyttäjän kaikki runot