Pieni vale.

Runoilija Mikloh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei tänään hellyyttä …ei se haittaa …valehtelen.
Jalkakin suorana ..luoksesi kiire.
Tahdon vain nähdä sinut …taas valhe.
Päässäni pyörii, kupeita kuumottaa.
Piilossa, seiniä pitkin, pyyhin jälkeni lumesta,
ettei kukaan näkisi. Kunhan vain saan tavata…
Niin kauniina olet vastassa, näet silmistäni kiihkon.
Vain jutellaan tänään, suutelet …haistan hiuksesi, tunnen huulesi..
Ei se haittaa …eikä se ollut enää vale …

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot