Nimetön

Runoilija sateenvarjokatu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2010
Viimeksi paikalla: 12.11.2016 0:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

//how the days are so long and the nights are a blur//
 

ellet olisi lyönyt takaisin,
ellei poskeni kuumottaisi vihastasi nyt,
en olisi ikinä herännyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähän tekstiä, paljon kertova sisältö - oikein hyvä.

vahvaa kerrontaa, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot