2012

Runoilija Ab ovo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedot, Taidot, Tahto
Olen tässä nyt
Puoleni valinnut
Koko elämäni odottanut
Tiesin...
enää tiedä en
2012 jonkun loppu
2012 jonkun alku
Alfa ja Omega
Kellotornissa aika kääntää suuntaa
Uusi aika koittaa
Tahtojen koetus
Kuka olen
Pelkkä kuva menneisyydessä tulevaisuudesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo!
Hieno runo joka laittaa ainakin minut miettimään elämän arvoituksellisia teitä.

Yö -päivä samaa janaa on,
ne kohtaa aina aamun vuos -
mis musta valkeeks muuttuukin,
kun lopun alku raukeekin -
Ain valo voittaa pimeyden,
vaik kestäiskin se vain iäisen -
On sisin sielu jyvä vain,
mut itää se nyt voikin vain -
kun aika koittaa kypsä siel,
mis taivo koskee maahan viel...

 

Käyttäjän kaikki runot