Tiimalasi

Runoilija Ab ovo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjyydestä sieluni kieppui ajan pyörteisiin
Sieluni ihmiseksi
Annettiin tiimalasi merkiksi
Jokainen hiekanjyvä
Kokemusta, onnea ja tuskaa
Valintoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa!!!

Todella hyvin
hyvä

Hienoa kerrontaa. Kovasti pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot