Yhteys katkolla

Runoilija Kardischian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asustelen Suomen synkimmillä kolkilla ja luon hetki hetkeltä eteenpäin oman elämäni viivaa - saman aikaisesti myös runoja ja tarinoita.
 

En saa sinuun yhteyttä,
en kuule sydämesi sykettä.
Nyt olen yksin,
tässä olen vain minä,
hiljaisessa huoneessa,
jossa voisin kuulla huuliesi pienimmänkin henkäyksen.

Painan silmäni kiinni,
pääni painuu vasten viileää metallia.
Päästän irti ainoasta yhteydestäni sinuun,
menetän sinut täksi yöksi maailmalle.
Jään hiljaiseen huoneeseen,
siellä on pimeää,
ja se pelottaa minua.

Haluaisin ettet jättäisi minua näin,
haluaisin tietää, mikä saa sinut karkaamaan pois luotani.
En saa sinuun yhteyttä,
olen jälleen eristetty pois.
Eristetty ajatuksistasi,
hukattu tyhjyyteen sydämestäsi.
Hengitykseni vapisee,
minun sydämeni hakkaa kiivaana.

Päästä minut luoksesi,
ota viereesi edes yhdeksi yöksi:
niin minä vedän sinut lämpimään syleilyyn,
enkä päästä sinua koskaan irti tyhjyyteen.
Lupaan olla tukesi silloin,
kun et kuule hengitystäni,
tai näe surun sekaisia silmiäni:
lupaan olla luonasi illoin,
ja vahtia enkelinä katossa untasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot