Sinä olet täydellinen

Runoilija Kardischian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asustelen Suomen synkimmillä kolkilla ja luon hetki hetkeltä eteenpäin oman elämäni viivaa - saman aikaisesti myös runoja ja tarinoita.
 

Olet kuin nuppu odottamassa kevään orastavaa lämpöä,
hetkeä jona saat lopultakin tilaisuuden loistaa
ja puhjeta hehkeästi kukkaan.

Olet kuin täyttämätön haave,
joka kaihertaa mieltäni kellon ympäri
ja joka samalla herättelee ajatuksissani uutta toivoa.

Olet kuin märkä suudelma aamulla,
yhtä nopea ja viekas liikkeissäsi,
etten ole edes varma ehdinkö vastata takaisin.

Olet kuin öinen hiljaisuus,
levollinen ja hento,
joka kutsuu minua luokseen lepäämään.

Olet kuin kimono ylläni,
toivottavasti keveä ja silkkinen,
sillä suot mielelleni keveyttä ja lämpöä.

Olet kuin dramaattinen hiusten heilautus,
silmät joista valuu krokotiilin kyyneleitä,
arvoituksellinen ja hauras,
ja silti niin kaunis,
että haluaisin vain katsella sinua ikuisuuden,
peläten koskea,
koska silloin kuitenkin rikkoisin sinut.

Olet pala unelmaa,
pala suklaakakkua englantilaisen teen kera kello viiden aikaan,
minkä takia pelkään maistaa sinua,
koska kuitenkin ahmisin sinut suihini ahnaasti,
eikä sinusta jäisi mitään jäljelle.

Olet osa unelmieni kesää,
hetkeä jolloin saan koskettaa sinua,
kuulla puhtaan äänesi huultesi välistä,
kaapata kainaloon halittavaksi,
suikata mansikan suuhusi suudelmaksi,
ja nakata sen jälkeen lampeen lillumaan - vaikkei minulla muskeleita olekkaan.

Sitä kaikkea sinä ainakin olet,
sitä enemmän sinä minulle merkitset.
Älä unohda sitä,
älä edes kello kahdeksan yli kahden yöllä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot