Kuin lintu

Runoilija Sydäntuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Täytä paperi sydämesi henkäyksellä"
            William Wordsworth
 

Kuin lintu,
kahlita minua et voi,
epätoivoon vangita,
onnettomuuteen sulkea,
rakastamalla ruhjeille,
tiedä se,
se epäonneksesi saattaa muuttua.

Sen verran minäkin välitän,
että suon sinun pitää
minut sinun omanaan
Rakasta,
mutta anna minun olla vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis pyyntö ja kaunis runo

hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot