Missä viivyt?

Runoilija ColdKoffee

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämäni mureni, muutin uuteen.
Yritin sopeutua. Kärsin. Sinnittelin.
Katsoin ulos aurinkoon, se häikäisi liikaa.

Odotan pimennysverhoni takana.
Odotan, että joku repisi sen riekaleiksi ja saattaisi minut jälleen alttiiksi elämän valolle.

Porraskäytävä kaikuu tyhjyyttään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvan Vaikuttava.

vahvaa tekstiä, pidin!

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot