Pettäjä

Runoilija niinamoi

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18-vuotias naisen alku.
Tykkää purkaa fiiliksiään teksteihin.
 

Yöt menee itkiessä ja päivät nukkuessa
Enää en vaan usko et on parempaa eessä
Se ketä rakastin feidas mut
En vaan uskonu et mulle näin ois sattunut
Tälläses tilantees, nainen raskaana
Ja edes oma isä ei tue lastansa
Petit mut, sen viel anteeks annoin
Jatkettiin, sä rakastit mulle vannoit
En jaksa enää jatkaa yksin
Hiljases kämpäs hukun mun sydämen tykytyksiin
Masennus vallallaa, teet musta sairaan
Näin ne tunteet vaa kuolee kai vaan
En vaan saa takas otetta elämään
Ei musta välitä enää kukaan, sen nään
Vaikka ois ystävii joille avautua
En vaan haluu, enää keneenkää turvautua
Koulu menee huonosti ku en sinne päästä halua
Ei tää voi enää pitkään näin jatkua
Välit menee kaikkiin rikki ku en ketään haluu nähdä
No tää oli sit kai tässä siihen kai tähtään
Elämä sirpaleina tytöllä näin nuorena
Sairasta, mut mul on enää vaan yks rakkaus, kuolema
Miten sitä voi antaa mennä ittensä tähä pisteeseen
Tyhmää rakastua pettäjää, ja tähä samaa kierteesee

Liikaa tuskaa, liikaa katkeruut, näätkö ku mä kärsin
En haluu elää näin mitä mä tein väärin
Sul oli tapan sanoa "On se rankkaa"
Tuskin säkää jaksaisit kantaa tämmöst taakkaa
Olit parast, jaksoit aina olla niin hellä
Joten miks sä et vois vaan olla mun lähellä
Ei tän pitäny mennä tälleen
Sua kaipaan kerta toisensa jälkeen
Jatkuvasti tulit aina pyytämään multa anteeksi
No ehkä sä sitte sait musta tarpeeksi
Elämä on rankkaa semmost se on joo nii
Miten saisin enää tästä elämäst kii
Kai tähän pitää vaa tottuu se on elämää
Mutta ku en mitään hyvää tässä enää nää
Oispa joku joka pystyis mua auttaa
Päivät on vaan niin tyhjii ilman rakkautta
Miten saisin sut tajuumaa
Sulla ei oo mun tilanteesta hajuukaa

Ei kestä ku pää tän kaa halkee
Joka päivä samanlaist tyhjää arkee
Tää oli peli ja sä voitit vikan erän
Vaik koitan uskotella en itke sun perään
Oma kusipäisyys osu omaan nilkkaan
Ja sä edelleen oot siin luulos et mä sua pilkkaan
Mut mieti ite ku tuut pelatuks
Ootko valmis maksaa oman lapsen elatust
Ja mitä mun pääs liikkuu sitä harva tietää
Ku oon niin hukas etten tiiä itekkään vielkään
Mitä must jäljelle jää no tuskin mitään
Mut se on karu totuus et jatkaa vaan pitää
Miten? Tyttö hukkuu alle tän paineen
Hetkessä sitä voi vaan menettää ihan kaiken
Ja mitä mä tuun jatkossa tekeen
Siitä en tuu ikinä sulle jeesusteleen
Miten alas ite oot vajonnu joka päivä kapakas
Ketäs nyt vaihtaa sun lakanat
Elämä on ku savuke ihan liian hataraa
Ja vika savu voi tulla millon vaan tavallaan
Millon loppuu toivo nyt on kyse viikoista
Ehkä mun on vaa parempi jatkaa sun kanssas sitä piilosta
Mut voisit ite ryhtyy kelaamaan
Onks hirveen fiksuu ryhtyy pelaamaan?

Selite: 
Sitä vaan joskus on vaan niin sinisilmänen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot