Sydämen on lupa hengittää

Runoilija pelkääjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2017 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Hetken mielijohteesta sydäntäpurkava tyttö.
 

Mun on ollut paha olla, todella paha.
Sydämen yksi osa oli liian kauan hengittämättä,
suorastaan halvaantunut.
Pahasta olosta rikki ja hajonnut.
Ajatuksissani tiesin sen alkavan hengittämään,
kun annan tilanteelle aikaa.
Mun ja sun sydämellä on kypärät,
koska olemme kohta kasassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti olosi on jo parantunut ja sydämmesi on koossa jälleen.Voimia.

 

Käyttäjän kaikki runot