Kulta

Runoilija masamasa

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 30.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

moro oon vaa tälläne normi poika joka skriivailee biisei iha huviksee vaa
 

Ku viimein sain sut tyttö.
Ollaaks kauan yhes?
Kysyn vaa et: käykö ?
Sun punaposkii kädelläni kosken.
Huulet sun huulien päälle lasken.
Sen jälkeen sut kaappaan.
Otteeseeni tiukkaan ja halaan.
Öisin nukkuessani muistoihimme palaan.
Niit on paljo ja ne mitä ihanempii.
Niit tulee viel lisää toistaan ihanempii.
Koska sä oot aina mun ja pidän sust kii.
Toivottavasti et tuu koskaa sanoo: tää oli nyt siin.
Siit en nimittäin helposti toipuis.
Siihe tarvitsisin psykiatrin ja kourallisen hoitsui.
Jotka mua hoitais pehmennetys huonees.
Joten teen mitä vaan sun vuokses kulta.
Älä ikinä vie tätä rakkautta pois multa.
Tai no jos viet tee se ees tyylillä.
Yritä ees vuodattaa kyyneliä.
Mut hei mä tiedän et tuu tolleen tekee.
Lupaan sen ja sen sust kyl näkee.
Et oot mun kaa tosissaa ja ettet vois muuten vaa.
Mun kans olla ilman rakkautta.
Ollaa ny kahestaa.
Ei mietitä tulevaisuutta.

Sä teit must sen mitä oon.
Oon 100% pihkassa suhun.
Ja sä muhun.
Tarviin sulta tukea.
Hei kulta osaatko sä tän lukea.

I laav you, kirjotettun sydämeeni.
I miss you, viillettynä vartalooni.
I need you, maalattuna koulun seinää.
I laav you, vielä yhden kerran.

Nimikirjaimet kirjotan hiekkaan.
Laitan perään sydämii.
Ny ne hiekal kiiltää.
Näkyy maailman toiselle puolelle asti.
Kaikki näkee meiän rakkauden toivottavasti.
Siin on skriivattun kaks nimikirjaint mun rintaan.
Kaks nimikirjaint mun ihoni pintaan.
Ne ei koskaa haihdu siitä pois.
Ja kukaa meiä rakkaut ei muuttaa vois.
Ei mikää, ei kukaa ei mitkää teot.
Mun rakkautta muuta.
Sua kohtaa kulta oot mulle jotai uutta.
Mitä en oo koskaa kokenu.
Mut nyt oon sen kokenu.
Ja monesti oon hokenu.
Et kui paljo oikeesti rakastan sua.
Ja sä kyl tuut sen näkee.
Rakastat sä mua.
Kyl mä uskon mä ainaki sua.
Ollaa kaua yhes.
Ei anneta minkää estää.
Annetaan toisillemme paljo aikaa.
Annetaa tän kestää.

Sä teit must sen mitä oon.
Oon 100% pihkassa suhun.
Ja sä muhun.
Tarviin sulta tukea.
Hei kulta osaatko sä tän lukea.

I laav you, kirjotettun sydämeeni.
I miss you, viillettynä vartalooni.
I need you, maalattuna koulun seinää.
I laav you, vielä yhden kerran.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot