Sattuu

Runoilija Alicia Negro

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän vuotaa verta,päätä jomottaa,joka paikkaa kolottaa
miks sinä teit näin? mikä sai sinut satuttamaan minua.
En ymmärrä olin sinulle ystävä en koskaan tehnyt pahaa ja minä sain kärsiä,koska et uskaltanut apua pyytää,mut nyt ymmärrän että olit vain sairas et tiennyt mitä teit..
Anna anteeksi etten huomannut sitä,muttu nyt olen täällä enkä koskaan häviä

Selite: 
Kuvaa yksityis elämää
Kategoria: 
 

Kommentit

Painavaa tekstiä, ahdinko käsinkosketeltava..

 

Käyttäjän kaikki runot